oktober 10, 2018

Invitation til deltagelse i forskningsprojekt

Kære vandhunde,
Vi er fem studerende på Institut for Antropologi på Københavns Universitet, der er i gang med et forskningsprojekt om vinterbadning. Vi er interesserede i jeres motivation for at være medlem af en vinterbadeklub, samt hvordan I oplever effekten af  vinterbadning på krop og sind.

Rent praktisk foregår det i november måned. Her vil vi rigtig gerne vil ud og vinterbade sammen med jer, og derudover ønsker vi at foretage interviews med en række medlemmer. Vi vil gerne slå fast, at vi ikke nødvendigvis leder efter eksperter på området eller de mest garvede vinterbadere, men gerne vil høre jeres personlige oplevelser med vinterbadning – især, de af jer, der er blevet medlem efter 2008.

Kunne I tænke jer at dele jeres erfaringer med os i et interview, er I hjertens velkomne til at kontakte os via e-mail. Vi søger også nogen, der kan tage os med ud at vinterbade og vise os, hvordan I gør. Vi er fleksible med tid og sted, og vi medbringer gerne lidt til den søde tand som tak for bidraget til vores forskning.
Vi vil i løbet af november også invitere medlemmer af klubben til et fokusgruppeinterview, samt til at svare på et spørgeskema.

Vi ses i bølgen!

De bedste hilsner,
Amanda Vedsted Drejer, Ane Wintoniak-Bendtsen, Ida Cecilie Bondesen Rasmussen, Johanne Mailund Rebsdorf og Stella Kirstine Faal.

E-mail: antro.vinterbadning@gmail.com
Tlf: 27628986.

Se mere i dette opslag